elbillading nybygg elbillading nybygg

Skulle laddplatser vara lönsamt för ditt företag?

Undrar du om de skulle vara lönsamt att installera laddplatser för ditt företag? I den här artikeln berättar vi mer om fördelarna.

13. juni

Kari Svenneby-Opsahl

Lästid
5 min
FLOWE FOTO LOWRES 5 of 50

Elbilen har kommit för att stanna

Elbilen är framtiden, och framtiden är nu. Genom att erbjuda elbilsladdning på ditt företag gör du det enklare för dina anställda att köra elbil, men även för kunder och förbipasserande.

FLOWE FOTO LOWRES 30 of 50

Tjäna pengar på anläggningen

Genom att ansluta anläggningen till en digital betallösning kan ditt företag enkelt göra laddboxarna tillgängliga för allmänheten mot en avgift under eller utanför arbetstid.

FLOWE FOTO LOWRES 18 of 50

Så här fungerar det med betalningslösning

Företaget sätter priset per minut eller kWh och har därmed full kontroll över förbrukningen genom en betallösning i portalen. Användare betalar antingen via appen eller genom att skanna QR-koden som finns på laddboxen.

FLOWE FOTO LOWRES 50 of 50

Håll dina anställda och kunder nöjda.

En betydande andel av nordens befolkning väljer var de vill handla, arbeta och bo baserat på tillgången på laddstationer. Undvik att tappa kunder genom att möta deras laddbehov.

Heritage easee 2021 002 1800x1013

Nå dina hållbarhetsmål snabbare.

Visa ditt engagemang för en grönare framtid och följ de senaste reglerna om hållbarhet genom att investera i laddplatser. Generera förbrukningrapporter genom elbilsladdning, och använd denna data i framtida hållbarhetsrapporter, vilket förr eller senare kommer att vara ett faktum för de flesta företag.

FLOWE FOTO LOWRES 1 of 50

Är laddstationer lönsamma för ditt företag?

Det finns många sätt ditt företag kan dra nytta av att erbjuda laddplatser. Genom att debitera för elen som används av beökande eller laddplats-kunder kan företaget över tid tjäna på dessa platser.

FLOWE FOTO LOWRES 6 of 50

Korsförsäljning av andra produkter.

När elbilister laddar öppnar det upp möjligheter till att sälja andra produkter och tjänster under deras väntetid. Ge dina kunder en enkel laddupplevelse så att de också kan komma förbi erat kontor eller butik och lägga pengar på andra varor.

FLOWE FOTO LOWRES 25 of 50

Attrahera värdefulla kunder.

Idag finns det ingen brist på elbilsförare som letar efter bekväma ställen att ladda på. Förvandla ditt företag till en laddstation för elfordon, så att du kan fånga denna växande marknad och samtidigt attrahera nya kunder.

Heritage easee 2021 015 1800x1013

Offentliga laddpunktskartor

Efter att ha installerat laddpunkter kommer din plats att synas på populära offentliga laddpunktskartor. Detta kommer att öka synligheten för ditt varumärke, eftersom förare kommer att ha möjlighet att hitta din position.

FLOWE FOTO LOWRES 43 of 50

Få ett bättre rykte

I norden bryr sig kunder om miljöavtryck. Genom att installera laddpunkter hos företaget kan du etablera din verksamhet som en miljömedveten organisation. Detta ger ditt företag en konkurrensfördel och dessutom intrycket av att du är framtidsinriktad och miljömedveten.

FLOWE FOTO LOWRES 43 of 50
Heritage easee 2021 015 1800x1013
FLOWE FOTO LOWRES 25 of 50
FLOWE FOTO LOWRES 6 of 50
FLOWE FOTO LOWRES 1 of 50
Heritage easee 2021 002 1800x1013
FLOWE FOTO LOWRES 50 of 50
FLOWE FOTO LOWRES 18 of 50
FLOWE FOTO LOWRES 30 of 50
FLOWE FOTO LOWRES 5 of 50
FLOWE FOTO LOWRES 46 of 50

Prata med Flowe Charging

Önskar du installation och drift av en laddplatsanläggning?

Läs mer om att ladda bilen